Eazy-Webdesign

Laten we samenwerken

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken.
Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Wat is je naam?
Vul hier je naam in
Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen
Wat is de naam van je bedrijf?
Vul hier de naam van je bedrijf in
Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen
Hoe kunnen wij jou bereiken?
E-mailadres
Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen

Telefoon
Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen
Ik werk in de volgende sector:
  • - selecteer een optie -
  • VZW
  • Vastgoedmakelaar
  • Retail
  • Andere
- selecteer een optie -
Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen
Field is required!
Gelieve akkoord te gaan met de privacy policy

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Dag {name}, leuk je te leren kennen. Duid hieronder aan waar je naar op zoek bent of waarmee we je van dienst kunnen zijn.

Field is required!
Field is required!

Extra opties kiezen

Dag {name}, leuk je te leren kennen. Duid hieronder aan welke opties je belangrijk vindt. (Meerdere opties mogelijk)

Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen

Extra opties kiezen

Dag {name}, leuk je te leren kennen. Duid hieronder aan welke extra opties je belangrijk vindt. (Meerdere opties mogelijk)

Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen

Beschrijf jouw project

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Deed je al voorbereidend werk? Geweldig! Sleep je bestanden in het veld hieronder.

Beschrijf het project
Doelpubliek, product, ...
Field is required!
Gelieve dit veld in te vullen
Voeg relevante documenten toe (optioneel)
Selecteer uw bestanden
Enkel volgende extensies zijn toegelaten onder 5MB: .jpg, .jpeg, .png, .gif, .pdf
Gelieve dit veld in te vullen

Spoken er te veel wachtwoorden door je hoofd? Dit zijn onze tips!

Je kan tegenwoordig alles online terugvinden, van kennis tot persoonlijk gegevens. En dat willen we uiteraard beschermen. Uit onderzoek blijkt dat 81% van alle gegevenslekken komt door een zwak wachtwoord. Het is dus tijd voor een paar tips en tricks.

Tijd om je wachtwoorden te vergeten

Er bestaan programma’s die wachtwoorden automatisch kraken door veel voorkomende wachtwoorden in te geven. Wil je zelf ook een ingewikkeld paswoord maar kan je deze niet onthouden? Maak dan gebruik van een wachtwoordkluis!

Je kan een wachtwoordkluis vergelijken met een gewone kluis waar je waardevolle zaken of in dit geval gegevens in verbergt. Deze wachtwoordmanagers verzamelen al je wachtwoorden, zodat jij ze niet hoeft te onthouden en ze zorgen ervoor dat de wachtwoorden extra veilig zijn in jouw online kluis. Hier noemen we een paar van onze favorieten:

LastPass wordt geïnstalleerd als een browserextensie waarbij jij kiest welke wachtwoorden de kluis automatisch opslaat. Surf naar eender welke website en LastPass vult je wachtwoord automatisch in. Naast wachtwoorden kan deze tool ook betalingsgegevens, persoonlijke informatie, gebruikersnamen en notities veilig bewaren en beschermen. Maar hoe werkt het nu precies? LastPass versleutelt je gegevens per apparaat en ontsleuteld deze met lokale encryptie. Jouw wachtwoorden worden niet doorgestuurd naar de servers en blijven dus veilig op jouw toestel. Probeer alvast de gratis versie op https://www.lastpass.com/nl.

1Password heeft dezelfde functie als LastPass. Onthoud enkel je Master Password en de tool doet de rest. Je kan de browserextensie downloaden of gebruik maken van de APP op je mobiel. Probeer hun gratis versie op https://1password.com.

Met twee is beter dan alleen

Naast een wachtwoordkluis kan je uiteraard ook gebruik maken van tweestapsverificatie. Hierbij combineert de website je wachtwoord met een fysiek toestel (gsm) of handeling (vingerafdruk). Na het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord ben je verplicht je op een tweede manier te identificeren. Er bestaan diverse mogelijkheden om dit te doen maar de meest voorkomende is een code ontvangen via sms. Een eenvoudige app om te gebruiken is Google Authenticator. Deze app wordt gekoppeld aan je Google-account en kan daardoor gebruikt worden op meerdere toestellen. Dit voorkomt ook dat je altijd je gsm bij de hand moet hebben. Je download de app via deze link http://bit.ly/2GktELz.

Ben je geïnteresseerd om je professionele website extra veilig te maken? Neem dan zeker contact met ons op via info@easy-webdesign.be. Wij schrijven extra beveiligingscodes voor jouw website zodat al je gegevens vertrouwd blijven en geen enkele cybercrimineel eraan kan.

Deel dit artikel